Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

CRIES - „Modele de bună practică în domeniul incluziunii sociale”


• documente

• www.cries.ro

In perioada 19-20 martie 2012 asociatia noastra a gazduit si a participat in calitate de partener, la un seminar de formare si informare desfasurat in cadrul Proiectului „Modele de bună practică în domeniul incluziunii sociale” implementat de către Asociatia CRIES Timisoara impreuna cu Platforma Europeană IRISși asociațiile Institutul Intercultural TimişoaraServiciul APEL şi Integra România. Proiectul este co-finanţat prin Fondul Social European şi se derulează în perioada 2010-2013. Unul din cei 8 beneficiarii acestui proiect este judetul Sibiu.

In scopul dezvoltarii economiei sociale in judetul Sibiu s-a constituit Grupul Local de Initiativa, cuprinzand reprezentanti ai unor organizatii nonguvernamentale, institutii publice si cooperative din municipiul Sibiu si din imediata apropiere, care desfasoara sau intentioneaza sa dezvolte o activitate de economie sociala sau au in atentie persoane/grupuri de persoane vulnerabile.
Grupuri vulnerabile: copii cu familii in situatie de risc social, someri, persoane beneficiare de ajutor social, persoane cu dizabilitati, persoane dependente de droguri, alcool si alte substante, tineri proveniti din sistemul de protectie speciala, femei singure, persoane cu varsta peste 45 de ani aflate in cautarea unui loc de munca, familii monoparentale, persoane diagnosticate cu HIV/SIDA, tineri care absolva o forma de invatamant superioara aflati in cautarea unui loc de munca potrivit specializarii, persoane varstnice marginalizate social, persoane fara venituri etc.

înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio