Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

« Sunt tânăr și mă implic în comunitate »


În continuarea proiectului “Sunt tânăr și mă implic în comunitate” demarat în luna noiembrie 2013 de către CEPECA Sibiu în parteneriat cu asociația noastră, în data de 31 ianuarie 2014 cele 3 echipe de tineri de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr  Sibiu și Liceul de Artă Sibiu secondați de profesorii lor au prezentat pe rând cele 3 proiecte  care urmează a fi implementate până în luna aprilie a acestui an.


Astfel cele 3 proiecte au în vedere următoarele:

  1. Tineri activi pentru un consum responsabil: se adresează tinerilor din 4 licee din Sibiu și comunității sibiene;
  2. Educație pentru o viață sănătoasă printr-un regim alimentar sănptor și sport: se adresează tinerilor din 2 licee si 2 școli generale din Sibiu;
  3. Prevenirea consumului de tutun, alcool și droguri  prin metode de educație non-formală: se adresează copiilor din cadrul Centrului scolar de educație incluzivă nr 2 Sibiu (școală specială pentru copiii deficient de auz).

Începând cu această data cele 3 echipe au început implementarea proiectelor. Asociația noastră mentorează în întregime proiectul dedicat consumului responsabil și partial proiectului dedicat educației pentru o viață sănătoasă.

 


înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio