Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

« Implicarea tinerilor in reflectii si actiuni transversale privind schimbarile climatice si dezvoltarea durabila »


In calitatea sa de mediator de cooperare APIVS  participa la constituirea si la pregatirea grupului de tineri din Sibiu care va reprezenta Romania intr-un proiect Erasmus+  coordonat de Consiliul Departamental Ille et Vilaine. Tematica proiectului, care va reuni tineri din Franta, Maroc si Romania, este « Implicarea tinerilor in reflectii si actiuni transversale privind schimbarile climatice si dezvoltarea durabila ».

 

 


Grupul sibian este format din studenti ai Facultatii de Stiinte agricole din cadrul Universitatii Lucian Blaga, iar pentru a alimenta cu idei reuniunile de pregatire pe care le organizam la Casa franceza am facut o vizita in localitatea Cristian, la sera firmei Khair & Partners.

Domnul Khaled Al Mezayen, coordonatorul proiectului, ne-a prezentat cele doua initiative la care lucreaza - Sera hidroponica pentru furaje si Sistemul de filtarre a apei potabile – ambele de mare actualitate si de mare importanta pentru dezvoltarea durabila din zonele rurale. Proiectele se adreseaza atat zonelor deficitare in apa potabila cat si zonelor deficitare in teren agricol destinat obtinerii de furaje. 

 


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio