Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

„Viata satului”


• fotografii


La inceputul lunii iulie judetul Sibiu a fost vizitat de realizatorii emisiunii tv "Viata satului"
Au fost inregistrate intalniri cu actori diferiti din domeniul agriculturii si alte activitati din spatiul rural precum sistemul integrat de productie si valorificare de la Complexul Albota si Ferma de bizoni de la Marpod si livada de la Dobârca.
APIVS a participat, miercuri 4 iulie, la intalnirea cu membrii Asociatiei de crescatori de oi si capre CALVA, din Seica Mare.
Infiintarea acestei asociatii si functionarea ei pe principii sanatoase este una dintre urmarile concrete ale ooperararii  Ille et Vilaine - Sibiu  din domeniul  dezvoltarii agricole si rurale.
Reprezentanti ai crescatorilor din Seica Mare au vizitat si au primit vizite ale partenerilor francezi de la Camera de agricultura, iar APIVS, in calitate de mediator de cooperare si de centru de resurse pentru structurarea societatii civile, a acordat consultanta pentru realizarea statutului asociatiei si pentru primii pasi in fuctionare.

Iar lucrurile nu se opresc aici pentru ca presedintele asociatiei CALVA va fi prezent in aceasta toamna la SPACE, Salonul agricol de la Rennes, in cadrul unei actiuni organizate de APIVS.înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio