Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Mediu și clima în contextul dezvoltării rurale


In ciclul conferintelor tematice inscrise in calendarul sau, Reteaua nationala de dezvoltare rurala (RNDR) a organizat la Brasov,  la sfarsitul saptamanii trecute, pe 12 si 13 februarie, o intalnire cu tema "Mediu si clima in contextul dezvoltarii rurale".

Implicata in dezvoltarea rurala si agricola, APIVS a participat la acest eveniment cu scopul de a identifica noi oportunitati si idei de proiecte, utile cooperarii judetului Sibiu cu departamentul Ille et Vilaine. 

 

prezentări seminar ...


Intalnirea a fost foarte benefica din mai multe puncte de vedere: pe de o parte o serie de prezentari ale specialistilor din domeniu au fost aduse si puse la dispozitia partenerilor APIVS, iar pe de alta parte au fost create contacte utile proiectelor in curs.

Ne-a atras atentia un proiect realizat de Asociatia Prietenii Pamantului in comuna Brusturoasa, judetul Bacau: "Centru pentru conservarea traditiilor si dezvoltarea rurala durabila" 

Am stabilit contacte cu initiatorii proiectului in vederea unor viitoare interventii si actiuni care pot servi proiectelor noastre.

înapoi / sus

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio