Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Business Forum France


forum-ubifrance

În perioada 11 – 12 februarie 2014, a avut loc la Bcurești, în organizarea Agenției pentru dezvoltare internațională a intreprinderilor - UBIFRANCE, Forumul de afaceri « Franța – Europa de Sud-Est ».

Consiliul judetean Sibiu a facut vizibile atuurile judetului in dezvoltarea parteneriatelor economice printr-un stand de reprezentare, o przenta unica in cadrul evenimentului, foarte apreciata de organizatori si foarte vizitata de participanti. Standul s-a constituit de asemenea intr-o platforma de reper si contacte pentru cele 10 firme sibiene inscriese la forum.

Alaturi de reprezentanti ai servicului Programme – Strategii din cadrul CJS si de Asociatia judeteana de turism, APIVS a facut parte din echipa care a animat standul si a facilitat comunicarea cu organizatorii si cu firmele franceze.

 

• imagini ...


• Previsional programme forum SEE ...

Programul celor doua zile a cuprins atat ateliere tematice de prezentare si dialog, cat si numeroase sesiuni de intalniri fata in fata a oamenilor de afaceri prezenti.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a peste 300 de participanti si, conform organizatorilor, a fost un real succes, mult peste prima editie care a avut loc acum doi ani la Sofia.


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio