Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

Un viitor o şansă


Un viitor o sansa

Asociaţia noastră a găzduieşte în calitate de Beneficiar proiectul  cu titlul “Un viitor, o şansă”, finanţat  prin programul YouthBank de către Fundaţia Comunitară Sibiu, în calitate de finanţator, conform Contractului de finanţare nr.70 /02.04.2013.

Acest proiect este implementat de către o echipă de tineri din Centrele de plasament Gulliver Sibiu şi Orlat, cu scopul sensibilizării opiniei publice asupra prevenirii abandonului copilului  în spitale şi în sistemul de protecţie şi asupra situaţiei copiilor instituţionalizaţi.

În acest sens, echipa de tineri au pregătit un eveniment cultural care s-a desfăşurat miercuri, 08.05.2013, la Teatrul Gong, sub forma unui dialog cultural între elevi ai Palatului copiilor din Sibiu care au susţinut scurte recitaluri de muzică populară şi pop şi cei 20 tineri şi copii din cele două centre de plasament. Aceştia din urmă au realizat două piese de teatru, alternând momentele comice cu cele dramatice inspirate atât din viaţa de adolescent, cât şi din prisma poveştii de viaţă tipice a unui copil instituţionalizat, aceasta fiind expusă în scenă în cadrul unei piese de teatru scrisă şi regizată de tânărul Aron Cârneală şi jucată chiar de cei 20 tineri şi copii.
În cadrul aceluiaşi eveniment a fost organizată şi o expoziţie cu picturi realizate de Tony Ioan Dănuţ, unul din tinerii Centrului de plasament  Gulliver, urmând ca expoziţia să fie organizată şi în alte locuri.

• imagini ...

înapoi / sus  
 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio