Asociaţia de prietenie
                                   "Ille et Vilaine - Sibiu"

Facebook

Centre de vacanta
cursuri de limba franceza


Studio de traducere simultană

vezi ARHIVA

“Voluntariat la casa franceză ”


La Casa Franceza avem o noua voluntara din departamentul Ille et Vilaine trimisa de asociatia partenera, « Solidarité 35 Roumanie ». Ea vine în cadrul Serviciului Civic Voluntar, dispozitiv pe care Franta îl propune tinerilor care doresc sa sprijine proiecte în cadrul asociatiilor sau întreprinderilor, îmbogatindu-si experienta într-o tara cu care exista relatii de cooperare.

Julie Mescine este cea de-a patra voluntara la Casa Franceza, dupa Francois Montier, Samuel Coeytaux si Marion Renault. Ea se va implica în programele initiate de asociatia noastra pentru promovarea limbii franceze si a francofoniei. Astfel, va face interventii în licee si scoli din Sibiu si judetul Sibiu pe teme legate de limba si cultura franceza si va participa la proiectele deja traditionale ale asociatiei : Festivalul International de Benzi Desenate, Sarbatoarea Bretaniei, Universitatea de vara. Ea va anima de asemenea « Cafeneaua francofona », un atelier de conversatii în limba franceza care este deschis publicului larg.

Ii uram asadar bun venit lui Julie la Casa Franceza si în orasul Sibiu si invitam publicul francofon si francofil sa participe la activitatile pe care ea le va anima.


înapoi / sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri:

cons jud sb conseil general 35 S35R ch35 Ambasada Frantei Gites 35 ATRT Casa Corpului DidacticLangue communication Bienvenue a la ferme centras FDSC AJTS GAL PM GAL Hartibaciu GAL Tara Oltului Caprimed Prefectura SB DADR DADR

Acasă / Despre Noi / Programe / Rețele / Servicii / Parteneri / Glosar / Arhivă / Contact

Copyright 2009 Asociatia de prietenie Ille et Vilaine - Sibiu
Created by Image Art & Bio